ПРОЕКТИРАНИ ЗА MAC. СЪЗДАДЕНИ ЗА ВАС.

Награждавани аксесоари, проектирани за Mac, които безпроблемно се интегрират с вашето оборудване.

Аксесоарите Logitech са проектирани за Mac, но по-важното е, че са създадени за вас.

Направихме набор от инструменти, които ще подобрят преживяването ви по време на работа –

като добавят повече функционалност, персонализация и удобство.

БЕЗПРОБЛЕМНА ИНТЕГРАЦИЯ

Решенията на Logitech за Mac са проектирани да работят безпроблемно на вашите Mac устройства. Лесно свържете до три Apple устройства и превключвайте между тях с натискането на един бутон.

ПЕРФЕКТНА ЕСТЕТИКА

Награждаваните аксесоари на Logitech изглеждат и се усещат съвсем на място в компанията на вашето Mac оборудване. Има нещо за всяко предпочитание, с луксозен завършек и цветове като Space Gray, Silver, Pale Gray, Off-white, и други.

Характеристики


ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ОТ СЛЕДВАЩО НИВО

Подобрете продуктивността си, когато работите на Mac компютър, с усъвършенстваната функционалност и възможността за персонализация на контролите, които ви позволяват да правите всичко по своя начин.

СЪЗДАДЕНИ ДА БЪДАТ КОМФОРТНИ

Работете удобно в продължение на часове, като изберете най-подходящите за вас клавиатура и мишка. Открийте инструментите, проектирани от експерти по ергономия и консултирани от Logi Ergo Lab, за да ви помогнат да се чувствате по-добре, докато сте на бюрото си.

НАВСЯКЪДЕ С ВАС

Дайте най-доброто от себе си, независимо дали ще бъде в офиса, у дома, в кафето или чакалнята на летището. Разработили сме решения, които с лекота влизат в раницата ви и ви придружават във всяко приключение.

СЪС СЕРТИФИКАТ ЗА

ВЪГЛЕРОДНА НЕУТРАЛНОСТ

Бъдете спокойни, тъй като въглеродния отпечатък на аксесоарите на Logitech за Mac е редуциран до нула. Това е така, защото освен чрез устойчиво проектиране, ние компенсираме остатъчното си въздействие и като подкрепяме залесяването, използването на възобновяеми енергийни източници и общностите, засегнати от климатичните промени.

LIFT FOR MAC

Vertical Ergonomic Mouse

MX MECHANICAL MINI FOR MAC

Minimalist Illuminated Performance Keyboard

MX MASTER 3S FOR MAC

Performance Wireless Mouse

K380 FOR MAC

Minimalist Illuminated Performance Keyboard