MASTERED FOR MAC

Серията Master за Mac

МОЩТА НА MX. ОПТИМИЗИРАНИ ЗА MAC

MX Master 3 за Mac, MX Anywhere 3 за Mac и MX Keys за Mac пасват перфектно на macOS и iPadOS екосистемите и творческите задачи. С корпус в Космическо сиво и Бледо сиво и усъвършенстваната функционалност на MX ще получите дори повече от своя Mac – от безкрайните персонализации и динамична подсветка до MagSpeed скролирането и контрола на няколко компютъра посредством Flow.

ПРОЕКТИРАНИ ЗА ТВОРЦИ

MX са разработени за всяка стъпка на творческия процес – от настройките, които ви помагат в работните потоци, до интегрирания софтуер, който прави работата с няколко компютъра безпроблемна.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И СТИЛ

Получете забележителна прецизност и производителност от MX в Космическо сиво и Бледо сиво – перфектно допълнение на вашия iMac, MacBook и iPad.

ПРЕЦИЗНОСТ НА НИВО ПИКСЕЛ

MX Master 3 за Mac и MX Anywhere 3 за Mac са над 80% по-бързи и по-точни от обикновена мишка, а клавишите Perfect Stroke на клавиатурата MX Keys са супер отзивчиви и точни.

ВСЯКАКВИ ПРОЕКТИ, НАВСЯКЪДЕ

MX Anywhere 3 е проектирана за мобилна работа – от домашния офис до кафенето или ложата на летището. Тази компактна производителна мишка предлага нископрофилен дизайн с контур, който следва формата на ръката и издръжлива изработка, която ще устои на сътресенията и паданията при мобилна работа.

MASTERED FOR MAC – В КОСМИЧЕСКО СИВО

И БЛЕДО СИВО

Инструментите MX винаги са работили с Mac, но сега те са истински проектирани и

разработени за Mac потребители. С корпуси в Космическо сиво и Бледо сиво,

серията Master за Mac е перфектното оборудване за вашия iMac, MacBook и iPad.

CES INNOVATION AWARDS

iF DESIGN AWARD

GOOD DESIGN

RED DOT AWARD

Тел.: +359 2 465 11 75